Резултати од првиот натпреварувачки ден- Инструменти: Пијано и Гитара

Почитувани, денес во рамките на второто издание на Меѓународниот фестивал со натпреварувачки карактер на млади музичари „Сергеј Михајлов“- 2021 се одржа првиот натпреварувачки ден, при што со своите настапи се претставија младите пијанисти и гитаристи од сите пријавени категории. Резултатите можете да ги видите во продолжените:

Резултати- Пијано (сите категории)
Резултати- Гитара (сите категории)