Tag: хармонија

РЕЗУЛТАТИ ОД ЧЕТВРТИОТ НАТПРЕВАРУВАЧКИ ДЕН: ТЕОРЕТСКИ ДИСЦИПЛИНИ

Почитувани родители, пријатели, соработници, денес стекнатите знаења во областа на теоретските дисциплини ги претставија кандидатите од Основно и Средно музичко образование, натпреварувајќи се во следните дисциплини: Солфеж со теорија на музика...

Read more