Tag: Grand Prix

Grand Prix & Laureate

Grand Prix & Laureate

Со одлука на Организацискиот одбор на Меѓународниот фестивал со натпреварувачки карактер на млади музичари „Сергеј Михајлов“- 2021, им се доделуваат Grand Prix награди на учесниците: Давид Горгиев- класа проф. Филип Крстевски- во категоријата...

Read more