Tag: прв натпреварувачки ден

Резултати од првиот натпреварувачки ден- Инструменти: Пијано и Гитара

Почитувани, денес во рамките на второто издание на Меѓународниот фестивал со натпреварувачки карактер на млади музичари „Сергеј Михајлов“- 2021 се одржа првиот натпреварувачки ден, при што со своите настапи се претставија младите пијанисти и...

Read more