План и распоред за работа за претстојниот Фестивал „Сергеј Михајлов“ 2021

Почитувани, овде можете да ги видите сите информации поврзани со распоредот, тајмингот и локациите на кои ќе се одвива овогодинешниот Меѓународен фестивал со натпреварувачки карактер на млади талентирани музичари „Сергеј Михајлов“- Штип 2021