Tag: хармоника

Резултати од вториот натпреварувачки ден- Инструменти: Соло пеење, Флејта, Хармоника, Саксофон, Кларинет

Резултати од вториот натпреварувачки ден- Инструменти: Соло пеење, Флејта, Хармоника, Саксофон, Кларинет

Почитувани, денес имаме можност да ги проследиме настапите на пријавените кандидати од категориите Дрвени дувачки инструменти, Хармоника, Соло пеење, Камерна музика и Поп-Џез. Во продолжените можете да ги видите постигнатите резултати:

Read more